friends for life...

2012-12-25 @ 15:23:00 Kommentarer (0)
 
They say that friends will enter your life for a period of time and for a reason,
then they'd leave. I never used to believe in it, I thought I had some friends
for life but I've learned alot. #The #Lessons #Of #Life #FadumaMH
#Photography #Stockholm #Sweden instagram @fadumamh

merry christmas

2012-12-25 @ 15:20:00 Kommentarer (0)
 
 
Foto: Faduma MH
Dem här bilderna tog jag för två vintrar sen, under julafton.
 
 
Dem senaste dagarna har både jag och syrran jobbat. Dubbla ob:n, jag vet men jag såg verkligen inte framemot att jobba och visade det tydligt när jag och Amina jobbade tillsammans. Det är på tiden att söka ett nytt jobb känner jag. Nu ligger jag i mammas säng och lyssnar på Miguel, helt slut och utmattad. Min behöver hel kropps massage (jag är bokstavligt talat besatt av massage, jag frågar varenda kotte som jag ser ifall han/hon kan massera mig, då menar jag naturligtsvis bara familj och vänner, I ain't no hoodrat hahahaha!). Jag har även blivit förkyld, min hals är nästan lika torr som Saharaöknen, hahahha SNACKA OM ATT JAG ÖVERDRIVER!! Förlåt, jag måste behärska mig, jag vet inte vad det är med mig :) Men jag vill önska er alla en fin och god jul ♥

pollusion.

2012-12-22 @ 11:36:00 Photoboot Poetry Kommentarer (0)
När jag tittar ut genom mitt fönster, ser jag en sån vacker värld, men som förgiftas av inkräktare, mördare, som lever för denna dag och denna generation men som skiter fullständigt i hur världen kommer att se ut i framtiden, för våra barnbarn och barnbarnsbarn. 
 
Foto: Faduma MH
 

they:ve arrived

2012-12-21 @ 19:26:34 Kommentarer (0)
En grov storhandling, våra två kusiner has arrived och nu inväntar vi våra andra två sötnosar som är hos oss om nån timme. Cheesecake ska bakas, en hard-core natt väntar oss. 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH & Kusin
 

mycket att göra.

2012-12-20 @ 13:10:48 Kommentarer (0)
 
Foto: Faduma MH
Modeller: Amina MH & Riyana MH
 
 
Jullovet är igång, men jag känner ändå inte att jag koppla av och ta det lugnt, inte riktigt än i alla fall. Det är så mycket som måste göras och som jag måste få gjort. Efter lovet har vi en saltenta, vilket innebär att vi måste plugga under lovet. Sedan är det jobb och jag har även en massa annat på gång. Så, det finns ingen tid för softa, jag lägger all klagomål åt sidan. Vila får jag göra när jag är klar. Imorgon kommer våra fyra älskade kusiner, på lördagen kommer vår älskling Hannah från London och Nasra får ledigt i två veckor :)
 
 

dinosaur on the go.

2012-12-19 @ 17:29:35 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Meningen var att vi skulle sortera, parbilda och dela under lektionen.
Men jag vet inte vad vi gjorde...
 

londons ligist.

2012-12-19 @ 15:57:50 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Bilderna är från när vi var sist i London. Den här kvällen hade vi så roligt tillsammans.
Vi klädde ut oss, skrattade och betedde oss som idioter.
Dem fick spela mina modeller, och jag fotade dem här två snyggingarna.
Aaa, fan, med henne har vi alltid roligt. Vår lilla ligist, jag saknar henne så!
 
Foto: Faduma MH
Modeller: Amina MH & Abira Hussein 
 
 

sommar.

2012-12-19 @ 15:50:07 Kommentarer (0)
 Sommar, vackra gröna fina varma sommar.
 
Foto: Faduma MH
Modeller: Amina MH & Kusin
 
 
 
 
 
 

Addis Abeba

2012-12-18 @ 11:22:05 Myself Kommentarer (0)
Helgen har varit riktigt nice. Vår moster och morbror kommer över helgen. Morbror skulle åka till Etiopien söndag kväll. Det var jag som bokade hans biljett när vi var i LK i somras. Jag minns till och med vilket datum som jag bokade biljetten. den 16 juli och han åkte den 17 dec. Jag garvade IHJÄL mig när jag bokade biljetten, det var bara roligt, orkar inte förklara. Hursomhelst, morbror ville att jag skulle ladda ner musik som han kan lyssna på under hans resa (jag laddar ALLTID ner musik åt honom när han är här). Sist snodde han vår reggae skiva (det är lugnt). Nu har han uppgraderat sin musik smak. Han ville ha massa Vybz Kartels låtar, Amina och jag garvade ÄNNU MERA!! Asså hur skön är inte han?! I söndags åkte alla vi syskon och Carmen med Zaki till hans fotbolls kup. Vi satt och garvade ihjäl oss tills vi fick en utskällning av brorsan och Nasra. 

Afrikas horn.

2012-12-18 @ 11:21:22 Photoboot Photography Kommentarer (0)
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 
 
 
 

Gaza.

2012-12-18 @ 09:33:00 Photoboot Poetry Kommentarer (0)
Bombs dropped on a world that possesses nothing. Slaughters occurs,
while the governments are watching.
Angled news spreading all over the world,
however the truth manages always to come out.
Still, eyes are closed. Children killed and hurt. Civilians murdered.
A grin on the faces of evil,
horn invisible but we can clearly see them. Their plan worked well,
hospitals are filled with millions of victims. Cities left destroyed.
They accomplished what they wished for. Hell on earth for the Palestinians,
but things will have its turn.
 
- Faduma MH

no to fat eyebrows.

2012-12-15 @ 13:41:00 Myself Kommentarer (0)
Ah, jag älskar att ta ett bad. Jag sitter med min inpackning och bara njuter av livets goda stunder. Min underbara mamma talade om för mig, precis innan jag skulle ta ett bad att hon tycker inte alls att jag passar med tjocka ögonbryn. Ni förstår, jag brukar måla mina ögonbryn och jag gillar när de är lite tjocka. Så, mamma har alltid rmobbat mig varje gång jag kommit in efter att ha varit ut "Titta på den här bruden och hennes 10 cm tjocka ögonbryn. Kan någon vara snäll och tala om för henne att det INTE ÄR SNYGGT!!" Hahahhaha, mamma alltså. Hon skiter fullständigt om det sårar eller inte (min mamma är bäst, jag älskar henne över allt annat på denna planet, hon är underbar, så kärleksfull och en sån fin människa. Hon retar en och det är hon bäst på, ingen tar åt sig!!). Hursomhelst, idag tog mamma mig åt sidan och sa "Faduma, jag vill vara helt ärlig mot dig. Det är här är min egna åsikt, just nur är det fashion med tjocka ögonbryn, men det passar inte just dig." HHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA!! MAMMA DU ÄR BÄST! 
 
Din åsikt betyder mycket för mig mamma, men jag gillar mina ögonbryn så här.
 

red lips.

2012-12-14 @ 17:32:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag tog lite seriösa bilder på mig själv förra veckan.
Seriöst, seriös, det beror ju på hur man tolkar det.
Hursomhelst, jag var uttråkad :)
 

hemtentan inlämnad.

2012-12-14 @ 17:25:00 Kommentarer (0)
 
Foto från den dramatiska snö stormen.
 
Jag har fortfarande inte kommit över dem goda nyheterna som jag fick höra igår. Jag går omkring och tror att jag har nyheter att berätta till min familj, men jag har redan berättat det som skulle berättas, haha. Helt överlycklig. Idag blev jag klar med den där hemtentan som jag egentligen skrev färdigt för några dagar sen. Så nu kan vi pusta ut och njuta av vår lediga helg. I'm feeling good. 

kaleidscope dreams.

2012-12-13 @ 21:22:00 My Jukebox Kommentarer (0)
 
För några veckor sen fick jag reda på att Miguel ska komma till berns i feburari. Hur glad blev inte jag då. Mmm, det är bara att fundera vidare på det. Lill syrran var den som delade med sig denna goda nyhet till mig och jag KOMMER att vara DÄR om det inte något annat som kommer att stoppa/hindra mig. Till skillnad från andra så har jag varit en trogen supporter. Jag började inte gilla hans musik efter Adorn, utan långt, långt innan dess- På den tiden då Amina och Nasra mobbade hans "fjantiga" röst. JDet jag blev helt kär var att han hade ett helt annan sound, han sjöng på ett helt annat sätt än vad dagens artiser gör idag. Jag har lyssnat på hans nya album Kaleidoscope Dream och jag älskar nästan alla hans låtar (två av dem, i don't like). Jag älskar Adorn, låten är riktigt fin, men det finns andra låtar i albumet som jag föredrar (är faktiskt inte hundra procent säker om jag tycker så helt och hållet). Hursomhelst, en låt som jag älskar och har spelat sönder är Arch & Point.
 
 
 
 

new century.

2012-12-13 @ 20:50:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Black and white hippie, living in today's century.
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 

outfit and shit.

2012-12-13 @ 20:37:00 Kommentarer (0)
Jag tänkte på en sak tidigare under veckan. Något som jag brukade göra på min gamla blogg var att jag då och då brukade lägga olika plagg, väskor och skor som vi hade köpt. Bilderna och inläggena blev som en slags mode grej och jag tyckte om det. Jag brukade även foto vad Amina har på sig, och sedan mig själv. Det blev som ett slags dubbelfoto/mode grej. Det var också roligt att titta tillbaks på inläggen och se vad man hade köpt och hur man satte ihop olika plagg till en outfit. Jag tror nog att jag kommer att börja göra så inom en snar tid. Jag tyckte också om att lägga upp bilder på olika artister och quotes som jag tyckte om och som inspirerade. Så snart blir det nog en liten förändring :)
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 

good news.

2012-12-13 @ 20:26:00 Myself Kommentarer (0)
 
Foto från dagen. 
 
Idag hade jag det mötet som jag hade tidigare talat om. Jag fick höra några riktigt goda nyheter!!
Jag kommer att berätta mer detaljerat mer om det när det närmar sig. Men en sak måste jag säga,jag verkligen väntat och sett framemot detta ett bra tag nu. Idag gick vi igenom vad som ska göras och hur det ska göras.
Ni förstår inte hur hypad jag är. Det här ska bli så roligt! 
 
 

HORSES###

2012-12-12 @ 22:50:00 Kommentarer (0)
Eftersom att jag ändå är så jävla lack, uttråkad och på väg hem från skolan (what a joke) kan jag väl ändå skriva ett inlägg. Jag kan väl ändå berätta varför jag är så upprörd till mina kära och så trogna läsare. Jo, jag satt i datasalen med syrran och skrev min fula hemtenta. Jag smilade, dansade och sjöng till min musik, helt hypad över att det har gått så himla bra för mig. Referenslista? Check! Rätt namn på kursen? Chrck!Jag var helt klar för att skicka in tentan! Whoop fest! SAJK! Hela skiten försvann precis när jag skulle skicka. ALLTSÅÅÅ VAAAAH?!?!?!? Jag sparade skiten TJUGO MILJONER GÅNGER BARA FÖR ATT JUST DET HÄR INTE SKULLE HÄNDA OCH VAD HÄNDE?!?! Får vara mer lack? Hursomhelst, jag bita ihop (jag var SÅ nära på att storböla, men Amina tröstade mig) jag fick börja om. Men jag ska Inter klaga, jag är nästan klar och tentan ska lämnas in nästa vecka. Det kunde ha varit en 24 timmars tenta :)

motorcykel brud

2012-12-11 @ 17:58:28 Kommentarer (0)
Den här bilden är faktiskt en av mina "nyare" bilder. Jag tog den för mindre än en vecka sen. Jag speglade mig genom en tavla som Nasra hade fått som i födelsedagspresent av Mary. Tänkte att det skulle säkert bli en cool bild. Det är inte ofta jag lägger upp bilder på mig själv, men med den här bilden kanske man inte ser så tydligt att det är jag. Lite ut av en arg motorcykel brud med ett par cool brillor. Jag vet inte, haha :)
 

skoltrött.

2012-12-11 @ 17:41:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag och alla mina tjejer är så jävla skoltrötta så det inte är sant. Detta skriver jag för att efter jag skrivit det här inlägget måste jag gräva mig in i böckerna. Vi har en hemtenta som ska lämnas in nästa vecka och även en saltenta efter lovet. Så vad betyder det? Jo, att vi måste plugga under lovet, tråkigt. Men vi kommer att plugga under dagen och kvällen blir det myspys med våra underbara kusiner. Jag ska INTE klaga! Många planer och vi ska fan UPPFYLLA dem! YES BOX! Här är lite bilder på syrran och jag :)

Foto: Faduma MH
Modeller: Amina & Faduma MH
 
 
 

good meeting.

2012-12-11 @ 17:31:00 Myself Kommentarer (0)
Mötet som jag hade igår gick jätte bra! Nu känns det som att jag kan visa flera människor vad jag gör och jag hoppas och hoppas att det här går igenom. Vi har bokat in torsdagen, så vi kan prata lite mera idéer. Jag längtar. Sedan fick vi några andra underbara nyheter. Vår älskling fyllde år igår, och hon fick också reda på att hon ska få komma hit till oss i födelsedagspresent. Först var det inte säkert men nu så vet vi att hon kommer Inshallah :) Så vi kommer att ha en riktigt family reunion!! Våra kusiner från både LK, Malung och London kommer nu, woooohoo! Sen får vi inte glömma vår bäääääääästa Carmen, som kommer på torsdag :) 
 
 

vinter promenad

2012-12-11 @ 17:29:00 Kommentarer (0)
Lite vinter promenad efter vår lilla shopping till Ritas babyshower:)
 
Foto: Faduma MH
Modeller: Amina & Noria
 

Nästa skanstull

2012-12-10 @ 10:15:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag bloggar lite från t-banan, två trötta tjejer som sitter mittemot varandra.
Vi fick lite sovmorgon, men idag blir det en lång dag.
Lite senare under dagen har jag ett möte som jag har sett framemot, wii!
 

snowstorm.

2012-12-09 @ 21:57:44 Kommentarer (0)
Haha, den här bilden är från morgonen som vi hade snöstorm här i Stockholm. Meningen var att jag och min tjej kompis skulle stå ute som raktvakter, vi blev snarare tvingade att stå rastvakter. Som att det skulle hända, sa vi till varandra. Sedan fick vi stå där ute medan killarna kastade snöbollar. Jag sprang som största fjanten, skrattande och ba som en liten kär flicka "Men killar sluuuuuuuta!" Haha, saknar min sötnos. 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amira 
 

 
 

Söndagsmys

2012-12-09 @ 18:07:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag har haft en sån mysig morgon/eftermiddag med mina älsklingar.
Vi har käkat en god frukost, sett på Beverly Hills, käkat middag med mamma och moster, garvat som åsnor, bakat och skrattat ännu mer :) Nu fortsätter vi med söndagsmyset!

Jag tog några foton på Jazz och Hafsa när de hade sina ansiktsmasker på.

Foto: Faduma MH
Modeller: Jasmine Adem & Hafsa Mohame
 
 
 
 

Babyshower in this ...

2012-12-08 @ 12:53:32 Kommentarer (0)
Dem senaste dagarna har vi förbrett en babyshower för vår sötnos som snart ska ha barn. Först fick det bli shopping i Farsta Centrum, jag minns knappt sist vi var där. Vi fick ta bussen från jävla Anneboda, visste att vi skulle få vänta i timmar. Okej, det blev inte timmar utan en halvtimme, spelar egentligen ingen roll, vi fick stå och frysa. Jag var så nära på att ge upp och gå hem (Damn låter som rena bitterfi***an) Sorry. Hursomhelst! BABYSHOWER! Jag har sett emot denna dag i veckor, jag älskar att överasska mina älsklingar, fast jag gillar inte när all uppmärksamhet riktas åt en själv. Jag hatar det. Så därför älskar jag att göra en massa åt mina vänner, födelsedag och allt som kommer med att fira en nära älskar jag. Så nu ska vi dra hem till Noria, pynta, laga mat, städa osv. Klockan tre kommer alla "gäster" och vid halv fyra kommer vår sötnos. Jag ska passa på att ta en massa bilder, jag har redan sagt till Rita att jag vill fota henne med hennes lilla flicka i magen. Så fint det kommer att bli!! :)

when it was autumm.

2012-12-06 @ 16:47:00 Kommentarer (0)
Jobb bilder.
Usch, jag ser verkligen inte framemot att jobba något mera längre.Verkligen inte i det här vädret.
Jag vill inte ens ta mig ut.Men då, när jag tog dem här bilderna var det höst och regn,
nu är det bara en massa snö. Stor skillnad. Ibland ångrar jag att jag inte passade på att jobba, 
så att jag nu kunde ha en massa pengar i fickan och inte behöva gå ut och jobba nu i snön och kylan istället.
 
 
 
 
 

dots.dots.dots.

2012-12-06 @ 16:16:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 
 

 


 
 

"Mitt arsle..."

2012-12-04 @ 16:59:00 Kommentarer (0)
 
Foto: Faduma MH
 
Här kommer jag igen och ska klaga men jag måste. Kylan är obeskrivlig, speciellt här hemma. Vad fan, man kan nästan tro att de har stängt av värmen. Jag har min somaliska baati, tjocktröja över, mjukisbyxor under och strumpor men ändå fryser jag nästan ihjäl. Ett rent skämt, och  idag för första gången på LÄNGE fick jag springa som en idiot med mina tunga jacka och väska som nästan väger ett ton. Busschaffören var jätte snäll som väntade på mig. När jag hade hittat någonstans att sitta, andades jag som ett djur OOOOOOH!! OOOOOHH!! OOOOOOOHH!! HHAHAHAHHA! Pinsam! Men vad fan, vinter är inget för mig. 

jungle theme

2012-12-03 @ 21:06:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Lite bilder som jag tog på syrran för några helger sen. Jag fick lite djungel inspiration, jag målade ett träd mitt på Aminas panna och hon undrade vad fan jag höll på med samtidigt som jag sminkade henne, hahaha. Sedan säger hon att jag sminkar henne så fult varje gång. Ööööh va?? Så jag stirrade på henne helt chockad och frågade: "SIG MIG EN ENDA GÅNG SOM DET HAR BLIVIT MISSLYCKAT?!" Helt ärligt, aldrig. Hursomhelst, jag använde två stolar, två gamla plagg för att täcka stolarna, och sedan Amina  sittandesi mitten och så vi fick dem här bilderna :)
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 
 

blackout.

2012-12-03 @ 20:55:49 Kommentarer (0)
Dem senaste  dagarna här i Stockholm, damn. Jag kan inte ens beskriva kylan. Inatt låg jag i fosterställning i timmar med täcket över huvudet. Jag ville inte gå upp för att frysa ännu mer men jag fick tillslut nog. Jag sprang upp för att leta efter mjukisbyxor för att inte förlora sömn, kastade mig i sängen och deckade på två sekunder. Men shit vad jag har frusit hela dagen. Jag har inte ens orkat ta mig ur soffan eller ta mig till toaletten. Det är i för sig flera människor i vårt hus som har klagat på kylan i lägenheterna. You betta fix it you fools. Inte nog med det, vi fick även strömavbrott i en timme. Kolsvart i hela södra Stockholm. Men vi hade det mysigt, jag ska inte klaga. Vi alla låg tillsammans i soffan med ljus och myste. Men jag fick verkligen en sak klart för mig, vi är helt beroende av el. Allt som vi använder måste användas genom el. Det är stört, och vi har tagit det för givet. No good. 
 
 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide