pinkpinkpinkpinkpinkpink.

2013-05-21 @ 17:00:39 Photoboot Photography Kommentarer (0)

cashboy is an upset boy.

2013-05-21 @ 16:54:13 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Här sitter lilla plutten och är sur, naaw våra två små cashisar, haha.
 

sommar och sol och vi har...

2013-05-21 @ 16:48:51 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Nu när våren/sommaren är här så har jag jag så mycket att se framemot! Sena kvällar, grillningar, utflykter, mys, födelsedagar, fest, så mycket mer som jag inte ens kan komma på bara för att jag blir helt exalterad! Det innebär ju en massa foton och fina minnen som måste fångas på bild. Jag har haft en underbar tid bara denna korta tid, med min fina pappa, jag blir så ledsen bara jag tänker på att han ska åka nu på lördag. Min fina roliga älskade pappa, jag blir helt känslosam bara för att jag lyssnar på en låt som får mig att minnas våra tider när vi var små. Mina fina pappa, jag antar att Allah har redan bestämt varje persons livsplan och öde. Om pappa måste åka så måste han, det är bara att acceptera det. Jag går in på något helt annant nu. Vår och sommar, mina favoritsäsonger, vi har mycket att se framemot :) 
 
Det här fotot tog jag för drygt en vecka sen när vi var ute på stan, shoppade och larvade oss med vänner :)
 

pose for the camera and flex.

2013-05-21 @ 16:30:00 Myself Kommentarer (0)
 
Efter flera långpromenader genom områden, diskussioner och planeringar,
planeringar och diskussioner, och så slutar det hela med lek i en park, barnlekar för barn. 
 
mina vänner.

grön-fina-vackra-underbara skog.

2013-05-21 @ 16:24:35 Myself Kommentarer (0)
Efter min träning igår morse, lockade den gröna skogen mig som, innan våren var så dyster och tråkig. Men nu så, woooow! Jag inträde en sån vacker natur och lät stigen leda mig vidare till varje stopp. Alla fina gröna växter, blommor, träd, allt var så himla fint! När jag stirrade rakt upp mot himmeln så sken solens strålar rakt igenom och lyste upp hela skogen. Å så satt jag där, heeeeelt svettig och blöt och skulle krigaaaa för att passa på o ta en massa foton. Nu har jag suttit här och överfört alla foton från gårdagen. Jag hade nästan glömt bort hur fina fotona hade blivit! Som jag tidigare har nämnt så är verkligen naturbilder och bilder från byggnader mina favorit foton. Så fort jag fått min systemkamera så blir det en massa såna bilder! 
 
Photo: Faduma MH
 
 
 
 
 
 
 

New York Beacon Digital

2013-05-21 @ 15:24:00 Myself Kommentarer (0)
Det är fan stört hur drömmar kan slå in! Det känns fortfarande overkligt när vänner/familj tar upp detta och när de gratulerar mig. Nu kan jag ju äntligen berätta om den goda nyheten som jag tog lite lätt upp här i bloggen för omkring vecka sen. Jag har nämligen fått chansen att jobba som en skribent för den amerikanska nyhetstidingen "New York Beacon Digitial" Helt overkligt! Ni kommer att hitta mig på deras hemsida där jag kommer att få publicera en artikel i veckan, då jag få skriva om mitt liv här i Stockholm. Jag får även chansen att publicera mina foton på hemsidan. Allt detta hände inom loppet på en vecka och tisdagen den 15 maj fick jag signera kontraktet, scanna och skicka över dem till min nya chefs mail. Nu har jag redan hunnit skriva en artikel och snart publiceras min andra artikel! SJUKT!! Ni får mer än gärna följa mig där 
 
INTRODUKTIONEN http://nybeacondigital.com/faduma-and-the-stockholm-diaries/
MIN ARTIKEL http://nybeacondigital.com/me-faduma/
 
 

hon leker cheerleadaaah

2013-05-10 @ 14:43:00 Myself Kommentarer (1)
 

breakfast at MH's

2013-05-10 @ 14:34:10 Myself Kommentarer (0)
 
Min favorit frukost tillsvidare, man vet aldrig när jag kommer att tröttna, men nu kör jag på te med "lite" honung och gröt, mjölk med "lite" honung. Jag har bara joggat två gånger denna veckan på grund av tidsbrist, jag skulle egentligen ut och jogga imorse men jag kände mig lite stressad och var tvungen att prioritera annat. Men eftersom att jag jobbar hela helgen med hemtjänsten så får det bli min träning, jag kommer ju ändå hem helt slut med träningsvärk. Det får alltså hli en annan form av motion. Jag har övertalat mig själv att det får bli min sista träning för denna vecka.
 

#Michael

2013-05-10 @ 14:26:24 Photoboot Photography Kommentarer (0)
#Michael #Håpes #JONAS! #JagvillhaMcdonald's #Magdonald's #Minkilleärmaffian #Fu**kthat #Eyblackguys! #Eyhallåjagkännerdig #Gamlingarskulledöidendär #Skavikollapåparadisehotel #lämnamiginteensam #Manmåstetvättasiginnanmanläggersig #jagbaheeeeeeey 
 
 

never lose your soul

2013-05-10 @ 14:16:44 My Jukebox Kommentarer (0)

rooooadtrip.

2013-05-10 @ 14:10:54 Myself Kommentarer (0)
Nu fick det bli än en gång bli en paus från bloggen men det var inte med mening. När jag tänker tillbaka till varför jag inte hunnit uppdatera bloggen så blir jag helt excited (så komiskt att jag skriver just det ordet, lyssnar nämligen på I'm so excited med Pointers sisters, haha) men jag är verkligen det, jag är hely hypad och det ska det här ska bli såååå spännade! Jag kan ännu inte dela med mig nyheten, jag vill kunna vara hundra procent säker, och först när jag är det, kan jag dela med mig denna underbara nyheten!  Men förutom denna goda nyhet så har vi också haft för oss andra skojiga saker. Pappa har ju kommit hem och sen han kom hem har vi haft megamys här hemma. Vart vi än sitter, köket, sovrummen eller vardagsrummet så är det MYS! Min fina älskade pappa. I måndags bilade jag, Amina och pappa till Uppsala och Gävle. Pappa skulle titta på lastbilar som han ska skeppa över till Somalia, så först fick jag köra till Uppsala, sedan körde pappa till Gävle och Amina hem från Gävle. Hela bilresan påminde mig om när vi var små, vi spelade 80-tals musik och det blev rena nostaligin. Min fina älskade pappa. 
 
 

peacewithinmyself.

2013-05-02 @ 22:40:00 Myself Kommentarer (0)
Jag håller fortfarande igång med min träning, trodde aldrig att den skulle hålla såhär länge men det har den gjort och jag är så stolt över mig själv! Förhoppningsvis så håller det sig hela vägen. Jag är i alla fall motiverad och jag ska fan se en förändring! Leeeets dooooo thiiiis!!!!
 
 

samsung dator på plats.

2013-05-02 @ 22:36:42 Myself Kommentarer (0)
 
Nu har vi äntligen köpt en dator som vi så länge har pratat om, och denna dator har hjälpt oss med så mycket. Den har sparat mer tid åt oss och satt oss i så mycket bekvämare situationer. Det fick bli en Samsung dator, det blev dyrare även vad vi hade bestämt oss men en dator är dator, och de är lite dyrare men det är bara acceptera läget och förhoppningsvis håller den sig i längd, om inte...försäkring är på plats, hahah! Till nästa gång satsar vi på en systemkamera :)

brown so beautiful brown

2013-05-02 @ 22:32:09 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Nu var det ett bra tag sen som jag fotade och jag längtar verkligen efter att få ta flera bilder. Men det är som att jag väntar på att få systemkameran för att göra det. Jag vill kunna ta foton som varier, foton som jag aldrig har tagit förr. Jag har inte haft tid för att göra det men snart så småningom...
 
Photo: Faduma MH
Model: Amina MH
 

två veckor i måndags.

2013-05-02 @ 22:24:36 Myself Kommentarer (0)
 
I måndags hade jag varit utan kolhydrater i två veckor, precis som jag hade bestämt mig. Men jag har bestämt mig för att fortsätta vara utan kolhydrater under mina måltider, jag känner inte att det är nödvändigt, allt smakar ändå så gott utan kolhydraterna. Sötsaker är som sagt mitt problem och jag ska försöka hålla mig borta från det. Jag funderar dock på att äta sötsaker en gång i veckan men bara något som jag VERKLIGEN är sugen på. Om jag exempelvis är riktigt sugen på kladdkaka under veckan så ska jag bara äta kladdkaka på lördagen, eller om jag kanske är sugen på Ben & Jerrys så får det bara bli just det, Ben & Jerrys. Anledningen till detta är för att jag ska kunna diciplinera mig själv och lära mig att sluta överdriva så fort jag får tag på något sött. Bara för att jag kan köpa det jag vill betyder det inte att jag ska köpa upp hela godiskiosken som en riktig gam. Men jag har ännu inte bestämt mig, vi får se hur det blir :)

"har vi fått med oss allt"

2013-05-02 @ 22:11:28 Myself Kommentarer (0)
Jag har inte kunnat blogga dem senaste dagarna för att vi har haft fullt upp med tentan som skulle lämnas in idag klockan fyra för att vara exakt. Jag fick världens panikångest eftersom att internet krånglade till sig och vår kurslärare hade stängt inlämningsmappen prick 16.00, så jag kunde inte längre lämna in den eftersom att tiden hade passerat. Istället blev jag tvungen att ringa vår kurslärare samtidigt som Amina garvade ihjäl sig åt min panikattack, men kursläraren var så snäll och lät mig infoga tentan. Nu kan vi ta det lugnt på riktigt. Pappa kom hem i söndags och sedan dess har vi legat i soffan och myst. Min fina älskade, söta, coola underbara pappa. Innan pappa hade kommit hem tog vi bilen och åkte tillsammans med mamma till ikea och shoppade sönder oss som om att vi våra richrich. Mmm, och så skulle vi få plats med alla varor, inklusive mattan och den gigantiska spegeln. Vi åkte från Ikeas med värsta ångesten och så satt Amina och mamma där, mitt i allt samtidigt som jag skulle ha koll på allt som hände där bak, men vi klarade oss bra. Nu ser vårt hem så mysig och fin ut. Vi har små detaljer att fixa men förutom det så är lägenheten så gott som finito.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide