sweet babygirl.

2012-09-30 @ 20:14:00 Photoboot Photography Kommentarer (1)
Foto: Faduma MH
Modell: Alicia & Amina MH
 

Emancipating myself!

2012-09-28 @ 18:09:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag saknar min bäste vän, hon är inte bara min bästa vän utan även min syster. Önskar verkligen att hon var här. Den här bilden tog vi helgen innan hon åkte. Känns som att bilden talar om hur jag känt mig den här perioden som har varit. Men den säger också -  
 
Emancipating myself from all ache.
 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Carmen Pedral

modellen.

2012-09-28 @ 17:22:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Idag hade vi ruppträff och det känns så skönt att det vi har planerat är fixat. Nu är vi reeeedo för tisdagens redovisningar. Så vad gör jag nu? Jag lyssnar på en av mina stora inspirationer BOOOOOB! Jag fyller vårt hem med POSITIVE VIBRATION! Det behövs verkligen nu när hösten har slagit in och när vintern är på väg. Jag och mina systrar hann inte riktigt anpassa oss till vädret när vi kom hem från Abu Dhabi. Vi kom från 40 graders värme till 15 grader. Vi blev dessutom vana med värmen, vi var ju borta i en hel månad, så vi blev som en av lokalborna. Sedan KABAAAAM! Kylsmisk i ansiktet på oss! Det kändes inte direkt så skönt att få komma hem. Speciellt inte heller när vi kom tillbaka från lyxlandet. Emiraterna och Sverige är som två helt olika världar, så stora skillnader. Man bli ju bortskämd där borta! Aja baja! Nu är vi alla fall hemma! Anpassa eller frys ihjäl! Innan jag publicerar inlägget vill jag vill dela med mig den här bilden som jag tog på min lilla kusin. Den här bilden är faktiskt en av mina favoriter. 
 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Iman

insta insta insta gram

2012-09-27 @ 21:14:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Jag har skaffat mig så många "sidor" och tröttnat så lätt. Min gamla blogg är nog det enda som har jag haft  länge. Bloggen har jag verkligen lagt mycket tid, känsla och kärlek till. Fem år är en lång tid. Men förutom bloggen har jag också varit medlem hos myspace och poeter.se. Nu kör jag på tumblr, instagram och den "nya" bloggen. Min FB konto har jag aktiverat igen bara för att dela med mig mina bilder. Utöver är jag knappast aktiv. alla "vänner" som jag har på FB har jag unsubscribed, alltså det som de lägger upp ser jag inget av. Vilket  jag tycker är en otrolig lättnad. Jag fick bokstavligt talat ångest av att veta EXAKT vad människor gör. Jag fick reda på vad mina vänner hade gjort innan jag hade ens hunnit träffa dem. Jag visste allt om människor som jag inte ens har träffat på flera år och det tycker jag är lite obehagligt. Facebook är som en jävla stalker sida som jag inte alls tycker om. Vilket är den främsta anledning till att jag valde att ta bort min FB. Jag kommer förmodlingen ta bort den igen inomen snar tid. Nu skrev jag en bok om FB vilket inte alls var tanken. Instagram var det. Här är några bilder från den "sidan". 
 
  
 

 

ögonblicks bilder.

2012-09-27 @ 20:36:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Idag har vi haft en hel dag på skolan, blääääp. Skit tråkigt men ibland får man offra sig för att få saker och ting gjort. Jag VET att det kommer att vara så värt det när vi är klara! Ingen negativitet här inte! Jag är hur nöjd som helst med mitt beslut och det blev ännu mer såklart idag. BAM! Så under min "lediga" tid älskar jag att hålla på mixtra med bilder. Inspiraaaaation! Ni förstår jag älskar färger och den här bilden som jag snart kommer att publicera gör mig så glad. För den påminner mig om när jag och mina tjejer var på Grönan. Jag skrattade så  mycket att jag nästan började gråta. Vi blir som BARN när vi är där och springer runt,  jag älskar det! Jag kommer nog aldrig riktigt bli "vuxen". Men det är något med den här bilden, den beskriver lyckan på något sätt. En libererande bild som gör mig så glaaaa'. Se, det här som jag menar med ögonblicks bilder, hon har ingen aning om att jag står där bak och fotar utan av ren känsla kastar hon upp sina händer och är - lycklig - no bullshit. 
 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Najam Hussain
 

photo poto foto.

2012-09-26 @ 18:39:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Här är ännu ett foto som jag tog idag på min ursnygga syrra. Vi försöker sprida lite kärlek denna gråa muliga tråkiga september dag. Roots, rock reggae.
 
 

80-tals känsla.

2012-09-26 @ 17:50:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Förutom att ha pluggat idag så har syrran tagit lite bilder. Jag fick en idé samtidigt som jag pluggade och såna där idéer dyker alltid upp från ingenstans. Ibland kan det vara i en dröm, när jag är på väg mot skolan, när jag pluggar eller när jag ser något som inspirerar mig. Så idag hade jag en plan. Planen berättade jag för min enda kompanjor och offer till modell, Amina haha. Min lilla älskling. En lojal modell har vi här. Idéen var att ta lite bilder på Amina när hon är lite skojig och flumig. Ibland kan jag tycka att det är kul med posiga bilder men jag föredrar ögonblicksbilder . Dem bilderna är de bästa eftersom att man fångar verkligen stunden, jag älskar det. Här är i alla lite av bilderna som vi tog idag. Lite 80-tals inspirerat med färger som jag och syrran älskaaar!
 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 

mina talesmän.

2012-09-25 @ 22:31:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Tänkte att jag skulle presentera mig själv men det känns bara skumt och självcentrerat. Mina foton, texter och videor får vara mina talesmän, haha! Bilden här nedan tog jag när jag och mina systrar var i Abu Dhabi i somras. Jag vill tillbaks, åh jag vill verkligen tillbaks men men, plugget håller en tillbaks. Jag klagar inte, inget kommer gratis. Vill man något får man kämpa och slita, det är det värt om man vill få sina drömmar uppfyllda. 
 
 
Foto: Faduma MH
 
 

Min fotokänga.

2012-09-25 @ 22:04:00 Photoboot Poetry Kommentarer (0)
OKEJ! Nu kan jag äntligen pusta ut! Designen är ready and done, efter att ha letat bland koder och stilmallar. Antar att inget kommer flygandes redo till en. Nu är jag i alla fall nöjd. Så, efter fem år här på blogg.se har jag bestämt mig för att skaffa mig en ny blogg. Varför? Jo, för att den här bloggen har ett helt annat syfte. Min stora passion förutom dans är att fotografera. Därför kommer ni att få se massa fotografier i min blogg. Men jag kommer inte bara lägga upp foton utan även mina tankar i meningar, texter, videor och annat som ger mig inspiration. Mitt levebröd förutom min familj, är mina inspirationskällor. Positivtet och kärlek! Jag har så mycket att skriva men jag vill börja med att introducera min fotokänga, som jag har med mig överallt. PHOTOBOOT! 
 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide