playing with ballons.

2013-07-18 @ 22:01:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Vi hade ett kalas här hemma åt en kompis till familjen. Dagen därpå passade jag på att använda alla ballonger som fanns kvar. Jag tänkte på ballongernas ljusa färger, Amina i mitten med hennes ljusa kläder. Vi lekte med ballongerna lite och tog några foton. Det kändes så fånigt men vi fick till några foton, här är bland annat ett par bilder på syrran :)
 
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 
 
 
 

STOCKHOLM STYLE

2013-07-18 @ 21:48:00 Myself Kommentarer (0)
Jag skriver fortfarande för den amerikanska nyhetstidningen "New York Beacon Digital", ni kan också följa mig där: http://nybeacondigital.com. Nu har jag skrivit fem artiklar för websidan och jag min sjätte artikel på gång. Här är mitt senaste inlägg, kommentera gärna och sprid :) För att lfortsätta äsa artikelm så är det bara och klicka er in på länken härnedan.
 
http://nybeacondigital.com/stockholm-style/
 
 

phootooshoot

2013-07-18 @ 21:40:59 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Här är mina första testbilder som jag tog med systemkameran. Vad skulle jag göra utan mina trogna och älskade modeller som alltid låter mig att fota dem. Det finns inga bättre än dem, mina snyggingar :)
 
Modeller: Amina MH
Foto: Faduma MH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canon systemkamera

2013-07-18 @ 20:57:58 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
 
Det var värt väntan. Nu har jag äntligen skaffat mig en systemkamera som jag har tjatat så mycket om. ÄNTLIGEN! Vi hade varit ute i stan och sedan var vi på väg hem. Samtidigt som vi gick ner för trapporna fastnade mina ögon på El gigantens reklam skylt "Canon Systemkamera för 2190 kr". Ett tecken?! Jag var fastbesluten på att köpa kamera, så vi tog första tåget in mot stan och köpte systemkameran utan att diskutera det. Canon är dessutom min favorit och kameran som jag ville ha, så det var ett plus.Nu kan jag äntligen säga att jag har en egen system kamera. Det var fan på tiden!

you there...

2013-07-18 @ 20:50:14 Myself Kommentarer (0)
Nu är det verkligen ett bra tag sen jag skrev något i bloggen, så tråkigt. Jag ville inte att det skulle bli så men när man har fullt upp så måste man prioritera annat. Men nu vill jag passa på och blogga eftersom att jag vet att jag alltid tittar tillbaka på vad vi har gjort under sommaren. Förra året åkte vi till Köln, Tyskland och Abu Dhabi, Arabemiraterna. I år är vi hemma och jobbar. Nu är det mammas tur att åka iväg, koppla av och njuta av hennes ledighet tillsammans med moster och kusin. Min mamma förtjänar så mycket mer än så och jag hoppas/vet att man har det underbart där. Så vad har vi gjort då? Jobbat som fan, hängt med vänner och badat lite. Förra onsdagen började fastan, Ramadan, den heliga månaden för muslimer. Jag har försökt förbereda mig mentalt för denna månad och det har gått bra hittills, Allhamdulilah. Fastan öppnas vid solnedgången, omkring 22.00 och sedan får äta vår sista måltid innan soluppgången vilket är omkring 02.00. Den här månaden är verkligen en speciell månad. 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide