yellow and afro.

2013-02-25 @ 18:23:26 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 

suit and tie.

2013-02-25 @ 17:57:00 My Jukebox Kommentarer (0)
En låt som vi spelade på repeat när vi var i LK var bland annat Justin Timberlakes låt, suit and tie. Han är nog (vad jag kommer på just nu) den enda artisten som inte gjort precis som alla andra s,å puppets, skuttat efter vad som är mainstream bara för att det ska säljas. Jag föredrar att Jay-Z inte haft sin del i låten, han behövs inte i låten. 
 
 

brown mocka.

2013-02-25 @ 17:46:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
När vi var i Lk denna gång lyckades jag inte ta några bilder på mina vackra kusiner (Mash'Allah), jag frågade om jag fick men ingen av dem orkade vara med på det. Jag tror verkligen att de har tröttnat på mig som alltid ska fota. Dem här bilderna tog jag på Ruwaida och Amina när flickorna var hos oss under höstlovet. Bilderna har inte världens bästa kvalité eftersom att upplösningen är så stor och för att jag redigerat om dem på instagram, men men..
 
Foto: Faduma MH
Modeller: Ruwaida MH & Amina MH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

african pattern.

2013-02-25 @ 17:38:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Foto: Faduma MH
Modell: Carmen Pedral 
 

reminicing.

2013-02-25 @ 17:35:00 Myself Kommentarer (0)
För precis två veckor sedan åkte jag och Amina till LK för att hälsa på våra kusiner, vi skulle egentligen inte stanna så länge hos dem men vi blev kvar i nästan två veckor. Vi åkte hem till Sthlm i fredags vid 22.00 . Hela helgen jobbade vi, lördag kväll hälsade vi på Rita och Malcom som fått sin lilla ängel den 19 feb. Där hade vi myspys, vi köpte en tårta för att fira de nyblivna föräldrarna, vi hade köpt ett ljus som hade siffran noll. Det visste vi inte att de hade. Sedan är det så typiskt av mig och Amina att tjaffsa om allt. Nån av oss var ju förr eller senare tvungen att lämna över Kayla för den andra att hålla, hahaha och det skulle vi ju naturligtvis tjaffsa om. Igår körde brorsan oss till Bredäng för att jag skulle fota David och hans vänner till en show som vi ska ha i mars. Sist jag och Amina var i Bredängskolan var vi sju, snacka om att det kändes riktigt skumt att stå där i skolan som vi en gångi tiden lekte i.

rastabraids

2013-02-25 @ 17:25:00 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Foto: Faduma MH
Modell: Iman Salah
 
 
 
 

Kayla.

2013-02-09 @ 17:44:00 Kommentarer (0)
Dem senaste veckorna har vi umgåtts en hel del med vår höggravida älskling Rita som är beräknad till den 17/2. Vi har masserat, städat, målat hennes naglar, käkat en massa sötsaker, spelat dans spelet (som vi blev helt besatta av), lagat middag tillsammans med hennes boi Malcom, som är helt underbar och även haft myskvällar. Jag har även passat på att fotografera henne och hennes ängel i magen. Jag hann dock endast ta tre bilder på henne, ljuset räckte inte till och min mobil börjar bli seg och tar inte så bra bilder (gällande kvalitén, det märks som mest när jag redigerar bilderna). Men här är en av mina favoriter på henne. Vi pratade i torsdags om att nästa gång vi kommer över så kanske är Kayla med oss. Åh, jag längtar att få träffa lilla ängeln. 
 
Foto: Faduma MH
Modell: Rita Changa
 
 
 

behind shadows.

2013-02-05 @ 23:38:02 Photoboot Photography Kommentarer (0)
Foto: Faduma MH
Modell: Amina MH
 
 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide